“ 1ST MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA”





Penaja Utama GA / Hadiah Utama

Raudhah Shawl Store Pemborong Tudung Online




Assalamualaikum, kalini contest kedua saya, but ini GA. Saya dan Mai. Sayasuka! Okay, kalini harap ramai lagi join daripada yang dulu. Senang je nak join. Wajib join ramai-ramai coz hadiah TERBAEKK !


SYARAT-SYARAT


1. Mesti follow blog Mai and Alyaayep
2. Like fanpage Alyaayep dan Mai
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org, lens sahaja yang kami akan pilih.
             

BAGAIMANA HENDAK MENYERTAI?

1. Buat entry bertajuk “ 1ST MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. 

3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

4. LIKE fan page blog kitorang 

5. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 

6. Tag 3 orang rakan andaa ;)


HADIAH YANG MENARIK

BLOG : 

- Editfully by Mai Mnbma 
- Editfully by Wany Iglesias  
- Editfully by Aina Hanani 
- Editfully by Nurul Syazwana 

- Header by Nurul Syazwana
- Header by Aina Hanani

- Header by Zata Zaini 
- 2 header, 2 edit picture by Aida Assilah

BARANG-BARANG :


- Pashmina ( 6 pemenang )
- 5 pair lens bersama case ( 5 pemenang - akan dipilih )
- Sejadah travel ( 2 pemenang )
- Pashmina pelangi ( 2 pemenang )
Gelang Vintage ( 1 pemenang )
- Lens ( 1 pemenang )
- One unit wallet for men/lady ( 1 pemenang )
- Rantai Moustache ( 1 pemenang )
- Tudung Bawal ( 1 pemenang )
RM10 cash voucher ( 1 pemenang - nanti dapat discount RM10 )
- 1 pairs lens with case ( 1 pemenang )

INFO 

1. Wajibb LIKE senarai sponsor/blogshop. Jangan mintak sponsor pulak ek? XD
2. Lens akan dipilih, yang lain2 menggunakan random.org
3. Sponsor yang orang, takyah like. Just ADD. 
4. Tarikh tamat pada 25/3/2012, tarikh umum pemenang 31/3/2012.
5. Kebanyakan hadiah GA lens cause kebanyakan blogger wanita, kepada yang lelaki don't worry, wallet tu siapa yang bertuah. Padahal lady/men
6. Hadiah akan diupdate dari semas kesemasa. So, rajin-rajinlahh melawat pages ni kay? Coz aku takbuat entry psl hadiah tambahan GA. Upsr  ;)

Senarai sponsor/blogshop ( Wajib like/add )



p/s : Sesiapa yang nak sponsor, sila IM di ---> Mai Mnbma
# tolong? tolong join group ni --> Family BBB 
# tolong lagi XDD , LIKEE ini ----> WawaZainal FanpageII
# tolong lagii LIKE ini ---> GemersikGallery


Saya nak tag :

Afifah
Atirah
Shafiha



3 comments:

Siti Syazwani said...

Wish me luck k ?

Atirah ★ said...

ct , bxpe awk tag sy ? pdhal kan sy join dh . awk thu GA ni pun dr sy kann ? jadi , awk xyah la tag sy key ? tujuan tag ni nak sruh org join jgk . klau org tu join dh , xyah la tag oke darl ?

Siti Syazwani said...

Oke syg (: