Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani


*TAMAT



Assalamualaikum semua . Sihat ? Atoto , excited nak bagitau korang ni . Tengok tajuk dulu .
okay , dah baca ? Haa , korang suka tak ? ee , saya suke , saya suke *ikut meimei cite upin & ipin .
First time buat GA dengan BFF pulak tu . Ni GA kedua bagi dia . Dah² la tu bebel , nak suruh korang copy+paste pulak banner ni . *sticky post


*amacam , okay tak BFF saya buat banner ni ? simple je kan ?


Syarat - syarat penyertaan
1. Wajib follow Atirah & Siti Syazwani *untuk perkembangan GA
2. Wajib Like fanpage Atirah & Siti Syazwani
3. Wajib ade akaun Facebook


Cara nak sertai
1. Buat entry bertajuk "Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani"
2. Letak banner giveaway dalam entry dan linkkan ke entry ni . BANNER
3. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen diSINI jika anda dari blog saya dan tinggalkan link penyertaan di ruangan komen diSINI jika anda dari blog Siti. Di CBOX tidak akan dilayan . *Link penyertaan , bukan link blog !
4. Takperlu tag . Just promote Giveaway ni habis-habisan .*Ada hadiah Top Refferal
5. Letak banner dibawah di sidebar .
6. Wajib like semua sponsor *kalau tak , penyertaan anda dibatalkan




*Copy code bawah and paste di sidebar SAHAJA !
Update :-


Pemenang akan diadili oleh Encik Random kecuali untuk Top Refferal
Tarikh tamat : 7 Julai 2012 , pukul 6.00 petang
#Jom join group Geng-geng Blogger & Geng Churpchurp                       #Kalau ada twitter , follow la sekali k : Atirah & Siti

10 comments:

ema_like you said...

sye join tawww.... ^_^

http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Me , Dyana said...

saya join please :))

http://dyanaawesomeyoseob.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

farhana ghani said...

saya join :D


http://farhanaabdghani.blogspot.com/2012/06/imple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Ain And Teah said...

assalammualaikum ! saya join contest awak kalau ada pape yang kurang shout kat cbox kite k :)
so here the link : girltalkalone.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

qeyhah said...

SAYA J0IN:)

http://lotuzstargirl.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Ordinary Zati said...

join :)

http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

huda raihana said...

join :)


http://iniblogtesting.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Ieyzartd Syahieyr said...

saya join

http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

nama fb : IZZAT SYAHIR

Ashiya Mizuki Blogger Official said...

Saya Join Ga Contest ya :)
Hope Boleh Menang :)
amin :)
http://moshi-official-blog.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html

Fatin Nabila said...

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-atirah-hayati-siti.html